Informationsmöte!

Hej alla studenter!
det var ett tag sen vi skrev nu så vi tänkte börja få igång lite mer information så det blir lättare för alla.
Studentnisse tänkte ha ett informationsmöte för alla studenter i Aulan, detta är beräknat och blir troligtvis 2 veckor efter sportlovet, alltså v.9
På infomötet kommer vi ta upp lite olika saker som vi har planerat inför studenten, bl.a. kommer alla få ut ett häfte där det t.ex. finns viktiga datum som alla borde känna till, hur studentveckan ser ut, hur själva STUDENTDAGEN ser ut (utspring, simning, ridning, kortege.. ja lite allt möjligt), sen har även MV, OP, studentnisse, Talman-Erik Hammar, rektorerna, mentorerna och några andra var sin sida i boken så den ska ni få ta del av. Dock kommer inte häftet ut under mötet utan det skickas ut senare.
Vi har även planer på att ändra vårat utspring lite eftersom många klagar på att rektorn hörs inte eftersom högtalarna är för dåliga och att man ser så dåligt. vi kommer skicka ut listor på där man kan skriva i om man tycker vi ska behålla det gamla eller om vi ska göra vissa förändringar. Vårt nya förslag kommer vi att ta upp på mötet så vi hoppas så många som möjligt kommer så verkligen alla får del av informationen.
(Givetvis kommer även annan information upp på mötet än den som står här.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0