Möte med studentnisse

Vi har precis haft ett möte med rektorer och det verkar lovande kring allt runt studenten :)
nu planerar vi kring 100-dagars och om vilket tema vi ska ha. Affischer kommer upp senast måndag v.9
Skövdes 100-dagars är 2/3 och Skaras är 9/3 alltså veckan efter (onsdag) så blanda inte ihop dom :)

sen har vi inget info möte v.9 för vi vill inte att alla ska glömma av så det är planerat till den 29/4 på lilla djäknedagen mer info kommer komma från mentorer och på annat vis :)

/studentnisse

Studentmiddag 29/1-11

Den andra studentmiddagen har även den passerat och det blev riktigt mycket folk till slut!
100 dagars i Skara firar vi på Mangos med en rejäl festkväll! Så vi hoppas ALLA studenter är med och firar att det bara är 100 dagar kvar av skolan (för den här gången för vissa..)Vi har även planer på att ha något tema denna gången, det blir inget komplicerat tema men ändå så att vi får till en bra stämning :) Även den sista studentmiddagen är planerad någon gång i April/Maj, vi har inte bestämt datum än för att det inte ska krocka med något annat men det kommer upp så fort vi vet mer. Även denna gången hoppas vi verkligen att ALLA studenter tar den här chansen och närvarar så vi får en riktigt grym kväll!
100-dagars
VAR: Mangos Skara
NÄR: Onsdagen 9 Mars
HUR: På studentvis
Pris- återkommer när vi vet men för er som har köpt studentkortet går ni givetvis in gratis innan 23.00
(Studentkorten finns fortfarande att köpa för er som inte har gjort det. Studentkortet motsvarar ungefär 2 inträdestillfällen så ni tjänar helt klart på att köpa detta om ni har tänkt gå på många studentfester- 200 kr. säljs av någon i studentnisse så det är bara att ta tag i någon av oss så fixar vi detta)
Studentmiddag 29/1

Informationsmöte!

Hej alla studenter!
det var ett tag sen vi skrev nu så vi tänkte börja få igång lite mer information så det blir lättare för alla.
Studentnisse tänkte ha ett informationsmöte för alla studenter i Aulan, detta är beräknat och blir troligtvis 2 veckor efter sportlovet, alltså v.9
På infomötet kommer vi ta upp lite olika saker som vi har planerat inför studenten, bl.a. kommer alla få ut ett häfte där det t.ex. finns viktiga datum som alla borde känna till, hur studentveckan ser ut, hur själva STUDENTDAGEN ser ut (utspring, simning, ridning, kortege.. ja lite allt möjligt), sen har även MV, OP, studentnisse, Talman-Erik Hammar, rektorerna, mentorerna och några andra var sin sida i boken så den ska ni få ta del av. Dock kommer inte häftet ut under mötet utan det skickas ut senare.
Vi har även planer på att ändra vårat utspring lite eftersom många klagar på att rektorn hörs inte eftersom högtalarna är för dåliga och att man ser så dåligt. vi kommer skicka ut listor på där man kan skriva i om man tycker vi ska behålla det gamla eller om vi ska göra vissa förändringar. Vårt nya förslag kommer vi att ta upp på mötet så vi hoppas så många som möjligt kommer så verkligen alla får del av informationen.
(Givetvis kommer även annan information upp på mötet än den som står här.)

RSS 2.0