Statistik

hm vi är uppe i ca 100 unika läsare om dagen, frågan är bara: var är resten? för förmodar att inte alla som kollar är någon av oss som tar studenten. så glöm inte att få vidare informationen så det blir lättare för alla! /Studentnisse

glöm inte heller att det är vårat sista Lusse-firande i år så hoppas så många som möjligt ska gå :)
Förköp kårmedlem- 100:-
Förköp ej kårmedlem- 130:-
Vid dörren- 150:-

Tänk på att traditioner är roligt så hoppas det är många som är villiga att införa en ny genom att delta i första året av lusse- innebandy som är imorgon kväll!

Studentresa

Vi behöver få lite koll på om det finns något intresse för studentresa i vår. Har kollat lite snabbt med Klas öhman (rektor) och han sa att det nog inte skulle vara allt för svårt att få ledighet när jag presentera att vi har planer på att åka runt kristihimmelfärds så om vi får godkänt till detta så hoppas vi så många som möjligt åker med :) vi som har hand om studentresan i studentnissekommitten kommer ha ett möte imorgon där vi kommer gå igenom det lättaste boknings sättet. Vi har varit i kontakt med resia i Skövde och dom måste ha ett tydligare antal på hur många som vill hänga med innan dom kan börja prata grupprabatter. Förslag 1. De som är intresserade betalar en anmälningsavgift på att dom vill hänga med och får då inte tillbaka pengarna ifall personen skulle ångra sig. Resterande belopp betalas närmare resan. Förslag 2. Vi i kommittén som ska åka bokar (förmodligen Ayia Napa) sen får de som vill boka på sig på våran resa eller att man liksom bokar till samma område.. Detta kan ju va lite sådär då man aldrig vet antal platser när alla bokar för sig lättare att ha kontakt med ett resebolag :)

Vimmel

Måndag igen, hoppas alla som var på studentmiddagen i fredags hade kul för det verkade som det haha och grattis till Sp-Op laget som vann studenttävlingen och alltså får halva priset på nästa studentmiddag :)

BARA 193 DAGAR KVAR NU ALLIHOP!

vårat nästa projekt är studentresan som vi har planerat till någon vecka innan studenten så även alla IB-elever ska kunna åka med :) hoppas det finns intresse till detta!

Några bilder från fredagens tävlingar och middag:

RSS 2.0